A Pedagogium Cos oferim els serveis necessaris per a facilitar el creixement de l’alumne i millorar la seva estada al centre.
Verdures crues
cuites a cada àpat
Cereals, pasta, arròs
a cada àpat
Llegums
1-3 cops / setmana
Ous
1-2 cops / setmana
Carn blanca
1-3 cops / setmana
Carn vermella
1 cop / setmana
Peix
1-2 cops / setmana
Làctics
1 cop / setmana
Aigua
6-8 gots / dia
Fruita fresca
4-5 cops per setmana
Oli d’oliva
a cada àpat
La fruita és variada, de temporada i de proximitat.
Els llegums, la pasta i l’arròs són de producció ecològica.
Els llegums, per la seva composició nutricional rica en hidrats de carboni i en proteïnes, poden constituir un segon plat.
El pa al menjador a l’escola és del Forn Quixal, amb qui compartim el gust pels aliments de qualitat i de proximitat.
Els iogurts són La Fageda (Producte d’acció social).
Les carns de porc, la vedella i el pollastre procedeixen de granges catalanes.
Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.AceptarPolítica de cookies