Una nova Escola d’Activitats

Benvolgudes famílies,

 

Em presento: soc en Pau Martí, tutor de 5è de primària i mestre de música. Em plau anunciar-vos que soc el Director de la nova Escola d’Activitats Extraescolars del Pedagogium Cos. Per mi, és un orgull liderar aquest projecte on volem oferir activitats que aportin quelcom especial pels vostres fills i filles. Tot això, seguint la línia pedagògica del centre, que busca formar persones amb valors i obertes al món.

 

Els horaris de les activitats són totalment compatibles amb l’horari escolar i, tret de Natació, que requereix acompanyament familiar al Complex Esportiu Baldiri Aleu, la resta d’activitats es realitzen dins l’escola o, en el cas de l’Anglès, està inclòs l’acompanyament dels infants, fet que afavoreix la conciliació laboral i familiar.

 

Enguany hem ampliat i millorat l’oferta d’activitats Esportives, hem introduït la Música amb propostes per a totes les edats així com les Arts Escèniques i reforcem els idiomes amb el Xinès. Alhora iniciem col·laboració amb Codelearn, una escola puntera en Programació i Robòtica. Buscant l’excel•lència en el servei ofert i la significativitat per l’alumnat.

 

A partir d’ara, em veureu per l’escola dirigint aquest projecte i duent a terme algunes de les activitats, així que espero que gaudim plegats de l’experiència.

Pau Martí Aguilera
Director

Activitats extraescolars