Casals d’estiu en anglès: Summer Fun

L’estiu és una època essencial en el que la diversió ha d’estar garantitzada. Per això, Pedagogium Cos ofereix un casal d’estiu en anglès perquè aprenguin l’idioma estranger mentre gaudeixen de grans aventures.

Què és?

Són casals d’estiu dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys, alumnes i no alumnes Kids&Us. Volem aconseguir que cada dia sigui una experiència inoblidable, que els nostres alumnes visquin una jornada divertida, diferent i amb l’anglès com a protagonista. Als casals d’estiu Summer Fun fem activitats de lleure, vivencials i enriquidores en anglès.

Com és?

Cada setmana l’equip de monitors de Kids&Us acompanyarà els vostres fills en les diferents aventures que els proposarem per tal d’aconseguir que els nens i nenes s’interessin per les activitats que desenvolupen i s’arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem. Així aconseguim que interioritzin i consolidin estructures i vocabulari de manera natural.

Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Els nens i nenes reben un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d’anglès d’una manera divertida i innovadora.