Espai migdia

El migdia a l’escola és un moment per gaudir, per aprendre i per adquirir hàbits i autonomia.

Servei de menjador amb cuina pròpia,
i una dieta equilibrada elaborada per nutricionista, aliments ecològics i
baixos en proteïna animal, sal i sucre.

L’àpat és una oportunitat per a fomentar el respecte, l’autonomia i el plaer per allò que mengem. L’objectiu és que s’alimentin bé, ho passin bé i adquireixin una bona educació nutricional.

 

El moment de lleure és per a fer activitats ( tallers de circ, màgia, manualitats … ) i per a relaxar-se i divertir-se amb companys i companyes.
Una estona per a treballar la convivència i els valors.

Qui forma l’equip del menjador?

Als fogons hi ha la Isabel i la Carme, grans cuineres amb molta experiència en el sector escolar. Els menús els prepara la Míriam, nutricionista col·legiada. Amb elles hi ha un equip de coordinadors/es, supervisors/es de qualitat i equips de logística de l’empresa ARCASA.

 

L’equip de monitoratge està format per vuit professionals en el lleure educatiu a càrrec de la FUNDACIÓ PERE TARRÉS. Un equip estable i compromès amb l’objectiu d’acompanyar els infants en aquest moment tant important per al nostre Projecte Educatiu.

Comunicació amb les famílies

La comunicació amb el Servei de Menjador és molt fàcil. Es pot sol·licitar un servei esporàdic o bé demanar dieta tova o estringent enviant un missatge de WhatsApp. Els menús estan adaptats a les al·lèrgies i intoleràncies diagnosticades.
El cobrament es fa a mes vençut i per domiciliació bancària. Només es cobren els dies gaudits.

 

Les famílies rebeu informes periòdics per a saber com evoluciona el vostre fill o filla a l’espai migdia ( si menja bé,
autonomia, hàbits, etc.)

 

Enguany l’alumnat dina separat per grups-bombolla i s’apliquen les mesures de protecció per la COVID establertes pels Departaments d’Educació i Salut. Malgrat això, l’espai migdia continua sent un espai per gaudir i aprendre.

Els infants de P3 fan migdiada quan les famílies ho sol·liciten o
quan en detectem la necessitat.
Ens adaptem al ritme de cada nen o nena.

Vídeo Servei de menjador