Menú menjador

A Pedagogium Cos oferim els serveis necessaris per a facilitar el creixement de l’alumne i millorar la seva estada al centre.

Verdures crues

cuites a cada àpat

Cereals, pasta, arròs

a cada àpat

Llegums

1-3 cops / setmana

Ous

1-2 cops / setmana

Carn blanca

1-3 cops / setmana

Carn vermella

1 cop / setmana

Peix

1-2 cops / setmana

Làctics

1 cop / setmana

Aigua

6-8 gots / dia

Fruita fresca

4-5 cops per setmana

Oli d’oliva

a cada àpat

  • La fruita és variada, de temporada i de proximitat.

  • Els llegums, la pasta i l’arròs són de producció ecològica.

  • Els llegums, per la seva composició nutricional rica en hidrats de carboni i en proteïnes, poden constituir un segon plat.

  • El pa al menjador a l’escola és del Forn Quixal, amb qui compartim el gust pels aliments de qualitat i de proximitat.

  • Els iogurts són La Fageda (Producte d’acció social).

  • Les carns de porc, la vedella i el pollastre procedeixen de granges catalanes.