Benvinguts/des al nou curs escolar

Benvinguts/des al nou curs escolar

Benvolgudes famílies i alumnat,

Esperem que les vacances hagin anant bé i hagueu pogut gaudir de l’estiu en salut.

Afortunadament, aquest nou curs no es presenta amb tantes incerteses com el passat i comencem amb tota l’experiència anterior que ens dona coneixement i seguretat per encarar aquest curs escolar.

Enguany, doncs, hem de seguir fent les coses ben fetes, amb el mateix rigor, responsabilitat, professionalitat i l’excel.lent col·laboració família-escola que ens va donar tants bons resultats el curs passat. 

La campanya de vacunació i l’evolució de les dades epidemiològiques obren un escenari diferent per al curs 2021-2022. Tot i això, mentre no s’obtingui la immunitat de grup, caldrà mantenir mesures de protecció i prevenció per evitar noves onades i garantir el dret a l’educació presencial als nostres infants i joves.

Per tant, no hem d’oblidar els principis bàsics de prevenció: higiene de mans, ús de la mascareta, ventilació, desinfecció, grups de convivència estable, evitar aglomeracions, control de símptomes…

Les mesures que preveu el nou protocol són similars a les del curs passar. Els canvis més significatius són:

-no serà necessari prendre la temperatura abans d’entrar a l’escola

-es podrà compartir material

-al pati es permetrà la interacció de diferents grups de convivència estable fent ús de la mascareta

-l’alumnat vacunat amb pauta completa ( a partir dels 12 anys) no caldrà que faci quarentena en cas de confinament del grup per un cas positiu

El detall d’aquestes actuacions us les farem arribar en breu i les trobareu penjades a la web del centre en el document Pla d’actuació per al curs 2021-2022.

D’altra banda, us recordem que el primer dia d’ escola, tot l’alumnat haurà d’entregar al seu tutor/a corresponent la Declaració Responsable degudament signada. Us n’adjuntem una per a cada etapa.

Aquest dia, el 13 de setembre, i segons els seus horaris, l’alumnat a partir de 3r de Primària i tota Secundària haurà d’entrar per l’accés que us informem a continuació ( que és el general i habitual d’entrada i sortida) i es dirigirà al pati de l’escola on els recolliran els tutors/es corresponents, formaran els grups i es dirigiran a l’aula.

1r PRI ACCÉS 3 (9:00h) aniran directament a la seva classe ja que han fet l’adaptació el dia 10 de setembre i ho saben.

2N PRI ACCÉS 2 (9:00h) aniran directament a la seva classe segons les indicacions de les tutores a la porta.

3R PRI ACCÉS 6 (9:00h)

4T PRI ACCÉS 3 (9:10h)

5È PRI ACCÉS 5 (9:10h)

6È PRI ACCÉS 6 (9:10h)

1ESO ACCÉS 6 (8:20h)

2ESO ACCÉS 5 (8:20h)

3ESO ACCÉS 5 (8:00h)

4ESO ACCÉS 6 (8:00h).

Pel que fa a l’alumnat d’Educació Infantil entraran per l’ ACCÉS 1 ( P3 a les 9:05h – P4 a les 8: 55h – P5 a les 8:45h) on les tutores els recolliran i acompanyaran a l’aula.

Per acabar, comunicar-vos que el mateix dia 13 de setembre cada tutor/a farà arribar a les famílies del seu grup-classe la seva presentació i convocatòria de reunió general d’inici de curs 2021-22.

Desitjant que sigui un bon curs escolar ple d’aprenentatge, salut i convivència, rebeu una cordial salutació.

Àngels Gironella i Cos

Directora

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.