CAMPUS DE FUTBOL 2024

CAMPUS DE FUTBOL 2024

L’Escola Pedagogium Cos està emocionada d’anunciar el llançament del seu nou campus de futbol. Aquest campus d’estiu promet una experiència emocionant i enriquidora per als joves amants del futbol.

El casal ofereix un programa dinàmic i entretingut dissenyat per a tots els nivells d’habilitat. Amb entrenadors qualificats i experimentats, els participants tindran l’oportunitat d’afinar les seves habilitats tècniques, millorar la seva forma física i desenvolupar una comprensió més profunda del joc.

A més del futbol, els participants també gaudiran d’activitats complementàries, com a jocs d’equip, sessions de formació en valors esportius com el treball en equip i la perseverança, així com moltes altres activitats!

Amb un enfocament en el creixement personal i l’aprenentatge experiencial, el campus ofereix una oportunitat única per als joves esportistes de créixer tant dins com fora del camp.

Les inscripcions ja estan obertes. No deixeu passar aquesta oportunitat d’unir-vos a l’experiència aquest estiu. Per formalitzar la inscripció  clickeu l’enllaç de les imatges i accedireu al formulari.

 

Prepara’t per un estiu ple de futbol, diversió i noves amistats!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.