Carnestoltes ESO

Carnestoltes ESO

Màscares i mascaretes, un Carnestoltes diferent
El divendres 12 de febrer es va llevar núvol i fred però el temps no va impedir, ni la COVID-19, que els alumnes i professors de l’ESO celebressin la cloenda de la setmana de Carnestoltes. Des de dilluns, s’havien seguit les instruccions diàries del rei i la reina “Carnestoltes” que anaven donant els alumnes de 4t per venir a l’escola ben mudats, en pijama, vestits de jugadors d’algun esport o de “guiri”; però no podien faltar les disfresses, i la festa. Per tant, divendres a la tarda des de 1r a 4t d’ESO, tots i totes van poder gaudir d’activitats lúdiques, esportives, musicals i festives respectant les mesures preventives i de seguretat protocol•làries.
Els alumnes de 1r d’ESO, cada grup a la seva aula i amb el seu tutor, van jugar, ballar i cantar aprofitant les hores que haurien estat de classe per tenir una tarda diferent, i com que era Carnestoltes, més d’un i d’una van venir disfressats.
Els de segon, acompanyats pels seus tutors, van fer ús de les instal•lacions de la Santboiana, on habitualment fan les classes d’Educació Física, per gaudir d’activitats lúdiques i esportives preparades pel seu professor de la matèria que allà els esperava. Van tenir una tarda d’allò més entretinguda, i a l’hora, van fer exercici.
Els de 3r i 4t que tradicionalment participen a la Festa de Carnestoltes – música i ball – es van organitzar per grups “bombolla”, tot i gaudint també d’algun espai comú per poder “compartir” les activitats i tenir més espai, això sí, respectant les distàncies i les mesures preventives: jocs de taula, balls, disfresses grupals, tant per classe sencera com per grups naturals, per parelles, trios i individuals, i no podia faltar el concurs de disfresses, és clar, i els premis per les millors disfresses, les més originals, les més reciclades, per grup i individuals, atorgats pels tutors i professors que els van acompanyar tota la tarda.
Una tarda entretinguda, divertida, diferent però de Carnestoltes al cap i a la fi.

Fotos: AQUÍ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.