Escola d’Activitats Extraescolars

Escola d’Activitats Extraescolars

Benvolgudes famílies,

Ens plau presentar-vos un projecte sobre el qual fa molt de temps que hi treballem: l’ Escola d’Activitats del Pedagogium Cos.

L’Escola d’Activitats neix per a proposar i coordinar les Activitats Extraescolars i com a plataforma per a impulsar altres iniciatives. Estarà dirigida pel Pau Martí, mestre de l’escola especialista en didàctica musical i lleure educatiu i comptarà amb el talent de professorat propi així com de col·laboracions amb altres escoles i professionals.

Com veureu, l’oferta d’activitats proposades per al curs vinent és molt més àmplia i diversa i ha comptat, com els darrers anys, amb la col·laboració i suport de l’AMPA.

Us adjuntem una Graella amb totes les activitats proposades a cada cicle educatiu i un Dossier on expliquem amb detall cada activitat i el Protocol Covid específic. A les activitats de Boomwhackers, Cant Modern i Codelearn trobareu un enllaç de vídeo a la Graella.

Les inscripcions són del 19 de juliol al 17 de setembre. La prioritat serà per ordre d’inscripció, així que com abans la feu, més possibilitat teniu de trobar plaça.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Esperem que us agradi aquesta proposta que hem preparat amb molta il·lusió.

Rebeu una cordial salutació i que passeu molt bon estiu,

Direcció

 Dossier Escola d’Activitats 2021-2022

 Graella Escola d’Activitats 2021-2022

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.