Servei de menjador amb cuina pròpia
L’àpat és una oportunitat per a fomentar el respecte, l’autonomia i el plaer per allò que mengem. El nostre propòsit és que s’alimentin bé, ho passin bé i adquireixin una bona educació nutricional.
El moment de lleure és per a fer activitats ( tallers de circ, màgia, manualitats … ) i per a relaxar-se i divertir-se amb companys i companyes.
Una estona per a treballar la convivència i els valors.
L’objectiu per a l’Espai Migdia és promoure uns hàbits saludables i una cultura nutricional basada en els següents conceptes:
Als fogons hi ha el Toni i la Carme, grans cuiners amb molta experiència en el sector escolar. Els menús els prepara una nutricionista col·legiada. Amb elles hi ha un equip de coordinadors/es, supervisors/es de qualitat i equips de logística de l’entitat CUINA JUSTA.
L’equip de monitoratge està liderat per la Marta i format per vuit professionals en el lleure educatiu a càrrec de la FUNDACIÓ PERE TARRÉS. Un equip estable i compromès amb l’objectiu d’acompanyar els infants en aquest moment tant important per al nostre Projecte Educatiu.
La comunicació amb el Servei de Menjador és molt fàcil. Es pot sol·licitar un servei esporàdic o bé demanar dieta tova o estringent enviant un missatge de WhatsApp. Els menús estan adaptats a les al·lèrgies i intoleràncies diagnosticades.
El cobrament es fa a mes vençut i per domiciliació bancària. Només es cobren els dies gaudits.
Les famílies rebeu informes periòdics per a saber com evoluciona el vostre fill o filla a l’espai migdia ( si menja bé,
autonomia, hàbits, etc.)
Els infants d’I3 fan migdiada quan les famílies ho sol·liciten o
quan en detectem la necessitat.
Ens adaptem al ritme de cada nen o nena.