FINALISTES I PREMIATS

FINALISTES I PREMIATS

XVII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA, VERSIÓ TELEMÀTICA

Dijous 17 de juny, va tenir lloc a l’escola l’acte de lliurament dels diplomes oficials per als participants en l’edició del CLVA d’enguany, diplomes que van rebre amb il•lusió, desitjant totes i tots que el curs vinent les diferents fases del certamen puguin tornar a ser presencials.
En aquest mateix acte, Elena Sandoval Calderón, de 2n ESO A, va rebre l’obsequi atorgat per l’organització del Certamen com a finalista territorial pel Baix Llobregat en la categoria Corsaris.

VIII JOCS FLORALS ESCOLARS

Com cada any i aprofitant els treballs dels Jocs Florals que la nostra escola convoca, se’n trien dos de cada cicle, un de narrativa i un de poesia per participar en els Jocs Florals Escolars convocats pel Departament d’Ensenyament. A la convocatòria d’aquest curs, la vuitena, s’hi van presentar els següents treballs:
De Primària: Koala a la branca, poema de Nil Requena Macías, de 4t B; El Diamant del món, narració de Sergi Badell Freile, de 3r B; La Vida, poesia de Erik Castán Escuté, de 5è A; i Tres setmanes al futur, narració de Judit Badell Escuté, també de 5è A, que va ser seleccionada com a finalista territorial pel Baix Llobregat.
De Secundària: La teva història, poema d’ Abraham García Maduro, de 2n C; El fantasma de l’escola, conte de Wen Tao Chen, de 1r B; la poesia Dum vivimus, vivamus de Jana González Suñé, de 4t B i la novel•la curta, Els infermers vestits de negre, de Joel Lozano Rojals, de 3r A. En la fase territorial, tots els treballs de l’ESO van ser escollits com a finalistes pel Baix Llobregat.
Els diplomes per als participants i finalistes es van lliurar a l’Àgora de l’escola el dijous 17 de juny i, l’endemà, divendres 18 es va fer lliurament de l’obsequi per al finalista en la fase nacional, Joel Lozano Rojals, en la categoria de prosa de segon cicle d’ESO.
Agraïm la participació d’alumnes i mestres, i encoratgem a que seguiu llegint, creant i escrivint en català. Felicitats.

Fotografies

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.